Buurtsportcoaches Dongeradeel

Badmintonavond geslaagd

Badmintonclub Oostergo uit Dokkum kan terugkijken op een geslaagde avond voor de jeugd. Om 18.15 waren er twintig jonge badmintonners in de Doelstien paraat. En ze konden alle twintig gratis een avondje badmintonnen. Voor rackets was gezorgd, evenals voor wat drinken en wat lekkers. In anderhalf uur, bood trainer Ronald de kinderen vele vormen aan.

Er werd onder andere geleerd hoe men met het racket een shuttle op kan pakken, hoe een shuttle gevangen kan worden, er werd hooggehouden en overgespeeld. Tevens werd geprobeerd of de shuttle achter de rug langs geraakt kon worden, of tussen de benen door. Het -van de Sport√Ľnderfiningswike bekende- witte laken hing ook weer in de zaal. Daar mocht iedereen proberen om te retourneren, terwijl de shuttle pas laat in het zicht kwam.

Mooi was het om te zien dat er meerdere verenigingsleden aanwezig waren om de kinderen te helpen en te stimuleren! We zijn blij dat we als Buurtsportcoaches voor de nodige PR van avonden als deze kunnen zorgen. Op naar de volgende!

Mocht u meer foto’s van de badmintonavond willen zien, klik dan hier.

Badmintonavond 26-01-15 (9)